VESOLJE.NET - Pogoji uporabe

1. Za registracijo so potrebni naslednji podatki:
- uporabniško ime - vzdevek (izmislite si ga sami)
- geslo (izmislite si ga sami)
- naslov e-pošte

2. Zavedajte se, da je forum javni prostor, kjer uporabniki izražajo svoja mnenja, ki so si lahko tudi nasprotujoča. Upoštevajte osnove lepega vedenja, v sporočilih pa uporabljajte spodobno besedišče. Pogovori potekajo v slovenskem jeziku, priporočena je uporaba knjižne slovenščine.

3. V primeru kršitev zgornjega načela ali po drugačni potrebi bo administrator ali moderator uporabnika opozoril in po potrebi tudi izključil iz nadaljnjih pogovorov na forumu.

4. Lastnik portala Vesolje.net, administrator ali moderatorji ne odgovarjajo za vsebino na forumu. Za vsebino sporočil so odgovorni avtorji sami.

5. Uporaba foruma Vesolje.net ni pravica, ampak možnost, ki jo daje na voljo lastnik portala, na lastno pobudo in lastne stroške. Možnost se lahko ponudi ali odvzame komurkoli in kadarkoli. Lastnik portala, administrator ali moderatorji ne odgovarjajo za posledice uporabe ali nezmožnosti uporabe foruma, ne dajejo nikakršnih zagotovil in ne prevzemajo nikakršnih obvez do uporabnikov foruma.

6. Dostop do branja in pisanja v forumu je urejen na različne načine: z registracijo in prijavo, z vabilom, po odobritvi moderatorja ali brez kakršnihkoli zahtev. Administrator način dostopa ureja po svoji presoji in ga lahko kadarkoli spremeni.

7. Administrator ali moderatorji lahko kadarkoli po svoji presoji popravljajo, premikajo ali izbrišejo sporočila na forumu, sploh, če je vsebina sporočila žaljiva, napadalna, pravno vprašljiva, neutemeljena, izven tematike ali oglasna.

8. Morebitna vprašanja v zvezi s forumom pošljite na naslov elektronske pošte forum@vesolje.net.


Nazaj na prijavni obrazec

cron